Uutiset / 04.05.2011

Valtuusto koolla iltapäivällä

Suomen Journalistiliiton valtuusto kokoontuu keskiviikkona 4.5. klo 12.15 jatkamaan ylimääräistä tes-kokoustaan.

Mikäli kokouksen alkuun mennessä on syntynyt neuvottelutulos uudesta työehtosopimuksesta, valtuusto käsittelee sen hyväksymistä sopimukseksi.

Jos neuvottelutulosta ei ole, valtuusto antanee työtaisteluvaroituksen.

Neuvottelut ovat jatkuneet yli puolen yön tiistai-iltana. Neuvottelijoiden on tarkoitus palata neuvottelupöytään keskiviikkona klo 8.30. Edistystä on tapahtunut, mutta epäselviä kohtia on edelleen jäljellä.

Liiton hallitus käsittelee tilannetta ennen valtuuston kokousta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.