Uutiset / 13.12.2010

Vakuutuskortit lähetetty

Liiton jäsenvakuutukset siirtyvät vuoden vaihtuessa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvaan.

Uudet vakuutuskortit on toimitettu postiin 10.12. Ne saapuvat jäsenille viikolla 50.

Vakuutus on toki voimassa ilman korttiakin, mutta eräät lääkäriasemat ja sairaalat laskuttavat kortin perusteella suoraan vakuutustyhtiötä.

 

Vakuutusyhtiö vaihtuu vuodenvaihteessa

If Vakuutusyhtiö vastaa siis kaikista vapaa-ajan tapaturma- ja matkasairausvahingoista, jotka sattuvat ennen 1.1.2011.

Vakuutuksen kannalta merkittävää on vahingon tapahtumapäivä. Jos esimerkiksi liukastut 31.12.2010 illalla ja ranteesi murtuu, pitää vahinkoilmoitus tehdä Ifiin.

Mutta jos liukastut 1.1.2011 klo 01.00, pitää vahinkoilmoitus tehdä Turvaan.

Tai jos olet lomamatkalla vuodenvaihteessa,  ja joudut sairastumisen takia hakeutumaan lääkärin hoitoon ennen kuin vuorokausi vaihtuu 1.1.2011, vastaa sairautesi kuluista If. Sen jälkeen sairastumisien kuluista matkoilla vastaa Turva.

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.