Uutiset / 10.03.2010

Väisänen johtaa Savo-Kainuuta

Savo-Kainuun journalistiyhdistys jakoi vuoden 2009 tiedonjulkistamispalkintonsa Pohjois-Savon riistanhoitopiirin riistapäällikölle Jouni Tanskaselle Kuopiosta.

Yhdistys ja osasto ykkönen järjestävät kielenhuoltokoulutusta la 27.3. Kuopiossa. Ilmoittautukaa. Itä-Suomen toiset journalisminpäivät ovat la 11.9. Kuopiossa.

Hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Kainuun Sanomien toimittaja Pekka Pajala Kajaanista ( Jukka Keränen) ja muiksi jäseniksi Warkauden Lehden toimittaja Rauno Ylönen Leppävirralta (varalla Erikka Mannila), freetoimittaja Eino K. Tukiainen Varkaudesta (Pirkka Siltari ), Uutisjousen toimittaja Ulla Kentta-Kohtala Siilinjärveltä ( Heikki Syrjälä), Iisalmen Sanomien toimittaja Seppo Votkin Iisalmesta ( Tommi Korpihalla) ja sekä Savon Sanomien valokuvaaja Anu Mattila Kuopiosta (Päivi Saarilahti).

Journalistiliiton uusiksi valtuutetuiksi valittiin Savon Sanomien taloustoimittaja Kari Manninen Kuopiosta (henkilökohtainen varaedustaja Tiina Laine Varkaudesta) ja Kainuun Sanomien toimitussihteeri Taru Paavoseppä Kajaanista ( varalla Jukka Keränen Kajaanista).

Yleisvaraedustajia ovat Eino K. Tukiainen Varkaudesta, jukka Keränen Kajaanista, Juha Mikkonen Kuopiosta ja Ulla Kentta-Kohtala Siilinjärveltä.

Yhdistyksen asiamiehenä jatkaa Kari Manninen Kuopiosta ja Julkulan lomakylän isäntänä Jukka Nykänen Siilinjärveltä.

Tilintarkastajiksi valittiin Jouko Juutilainen ja Matti Pietiläinen Kuopiosta ja varatilintarkastajiksi Juha Mikkonen ja Antti Launonen Kuopiosta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.