Uutiset / 10.03.2010

Väisänen johtaa Savo-Kainuuta

Savo-Kainuun journalistiyhdistys jakoi vuoden 2009 tiedonjulkistamispalkintonsa Pohjois-Savon riistanhoitopiirin riistapäällikölle Jouni Tanskaselle Kuopiosta.

Yhdistys ja osasto ykkönen järjestävät kielenhuoltokoulutusta la 27.3. Kuopiossa. Ilmoittautukaa. Itä-Suomen toiset journalisminpäivät ovat la 11.9. Kuopiossa.

Hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Kainuun Sanomien toimittaja Pekka Pajala Kajaanista ( Jukka Keränen) ja muiksi jäseniksi Warkauden Lehden toimittaja Rauno Ylönen Leppävirralta (varalla Erikka Mannila), freetoimittaja Eino K. Tukiainen Varkaudesta (Pirkka Siltari ), Uutisjousen toimittaja Ulla Kentta-Kohtala Siilinjärveltä ( Heikki Syrjälä), Iisalmen Sanomien toimittaja Seppo Votkin Iisalmesta ( Tommi Korpihalla) ja sekä Savon Sanomien valokuvaaja Anu Mattila Kuopiosta (Päivi Saarilahti).

Journalistiliiton uusiksi valtuutetuiksi valittiin Savon Sanomien taloustoimittaja Kari Manninen Kuopiosta (henkilökohtainen varaedustaja Tiina Laine Varkaudesta) ja Kainuun Sanomien toimitussihteeri Taru Paavoseppä Kajaanista ( varalla Jukka Keränen Kajaanista).

Yleisvaraedustajia ovat Eino K. Tukiainen Varkaudesta, jukka Keränen Kajaanista, Juha Mikkonen Kuopiosta ja Ulla Kentta-Kohtala Siilinjärveltä.

Yhdistyksen asiamiehenä jatkaa Kari Manninen Kuopiosta ja Julkulan lomakylän isäntänä Jukka Nykänen Siilinjärveltä.

Tilintarkastajiksi valittiin Jouko Juutilainen ja Matti Pietiläinen Kuopiosta ja varatilintarkastajiksi Juha Mikkonen ja Antti Launonen Kuopiosta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.