Uutiset / 18.06.2010

Uusi Yhtyneet-sopimus verkossa

Sopimukseen ja sen tariffiliitteisiin keväällä neuvotellut muutokset on merkitty punaisella.

Tariffit ovat "vanhat" muissa paitsi kääntäjäliitteessä, johon on laskettu Ylen ja MTV:n freekääntäjien erillissopimusten mukaiset 8+1 % ristiinkäyttö- ja nettikorvausta.

Seuraavan kerran sopimuksen palkkioita korotetaan lokakuun alussa 1,4 %:lla. Samassa yhteydessä painetaan uusi Yhtyneet-sopimusvihkonen.

 

Petri Savolainen

edunvalvontajohtaja

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.