Uutiset / 17.02.2016

Uravalmennus täyttyi päivässä

Journalistiliiton uusi jäsenpalvelu nimeltä uravalmennus on herättänyt jäsenistössä laajaa kiinnostusta. Ensimmäinen ilmoittautumiskierros avattiin 11.2., ja kaikki 60 valmennuspaikkaa täyttyivät saman päivän aikana. Tämän jälkeen liitolta on kyselty, vieläkö mukaan pääsee ja koska voi taas ilmoittautua.

Seuraava ilmoittautumispäivä on 7. huhtikuuta klo 8 alkaen. Silloin on jaossa 30 paikkaa. Palveluun kannattaa rekisteröityä jo ennen ilmoittautumispäivää osoitteessa urapalvelut.fi/journalistiliitto. Rekisteröityneille on tarjolla mm. videovinkkejä työnhakuun. Syksyllä avataan vielä kolmas ilmoittautuminen puhelin- ja verkkovalmennusta sisältävään palveluun. Lisätietoja koulutusasiamieheltä osoitteesta nina.porra(at)journalistiliitto.fi.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.