Uutiset / 23.05.2012

Työttömyyskassassa voi nyt asioida sähköisesti

JET-työttömyyskassa on ottanut käyttöön eAsiointi – palvelun, jonka kautta voi lähettää työttömyyskassalle päivärahahakemuksen ja tarvittavat liitteet.

eAsioinnin kautta voi myös tarkistaa etuuksien maksupäivän ja summan. eAsiointiin pääsee JET-työttömyyskassan kotisivulla (www.jet-kassa.fi) olevan linkin kautta.

eAsiointiin kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla ja sen käyttö on jäsenille maksutonta. eAsiointia voivat tällä hetkellä käyttää jäsenet joilla on Nordean, Sammon tai Osuuspankin pankkitunnukset.  


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.