Uutiset / 18.08.2014

Työttömyyskassa on nyt Finka

 Nimenmuutos liittyy kassojen vuodenvaihteessa tapahtuneeseen sulautumiseen, jonka jälkeen kassa toimi alkuvuoden nimellä Nomit.

Uusi nimi uudisti samalla myös kassan sähköisiä yhteystietoja:
 
Finkan kotisivut löytyvät osoitteesta: www.finka.fi ja sähköpostia voitlähettää osoitteisiin ansioturva@finka.fi tai jasenyys@finka.fi.
 
Vanhoihin sähköposteihin lähetetyt viestit ohjautuvat automaattisesti uusiin osoitteisiin, mutta sähköpostiosoitteet on syytä päivittää mahdollisimman pian.
 

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.