Uutiset / 21.03.2016

Työsuhdekoulutusta maakunnissa

Ensimmäiset Pientoimitusten työsuhdetietoutta -koulutukset järjestetään Turussa ja Kouvolassa. Koulutuksessa tehdään case-harjoituksia ja keskustellaan yhdessä erilaisista työsuhdenäkökulmista.

Tervetulleita ovat kaikki erilaisissa toimitusympäristöissä ja –tehtävissä työskentelevät työntekijät. Liitto korvaa matkakulut ja tarjoaa kahvit ja lounaan. Ilmoittaudu mukaan ao. linkeistä.

Turun Logomossa la 23.4. klo 9–16: http://tapahtumat.journalistiliitto.fi.pwire.fi/tapahtumat/pientoimitusten-tes-tietoutta-23.4-turku/

Kouvolan Nevillessä la 14.5. klo 9–16: http://tapahtumat.journalistiliitto.fi.pwire.fi/tapahtumat/pientoimitusten-tes-koulutus-14.5-kouvola/


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.