Uutiset / 30.01.2013

Turun Sanomissa tekeillä avustajasopimus

Turun Sanomissa on tekeillä avustajasopimus, joka liittyy Turun Sanomien lehtiyhteistyöhön, jossa ovat mukana muun muassa Aamulehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Pohjolan Sanomat, Kainuun Sanomat, Kaleva, Keskipohjanmaa, Ilkka ja Pohjalainen. Journalistiliitto vetoaa Turun Sanomiin, että freen palkkiotasossa otetaan huomioon lehden laaja yhteistyö.

Neuvottelut avustajasopimuksen ehdoista ovat kesken. Journalistiliitto jää seuraamaan tilannetta ja tiedottaa sopimuksen lopputuloksesta.

Uutinen oikaistu 31.1.2013. klo 12:50

Lisätietoja: Työehtoasiamies Jussi Salokangas, p. 050 377 6211


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.