Uutiset / 07.02.2013

Tunturimajan talvi vetää, huhtikuussa väljempää

Helmikuun alun varauskartta kertoo Journalistiliiton Saariselän lomatalojen vetovoiman kasvaneen muutamasta edellistalvesta.

Välittömästi eli helmikuun 15. päivään saakka runsaasti vapaata majoitustilaa löytyy sekä Tunturimajan puolelta että Uutistunturin huoneistoista, mutta sitten sesonki pääsee vauhtiin etelän hiihtolomakauden myötä.

Uutistunturin kolme huoneistoa ovatkin käytännössä loppuun varattuja aina 12. huhtikuuta saakka.

Tunturimajalla oli 7.2. varaustilanteen mukana kolme huonetta vapaana ajalla 23.2.-1.3. ja seuraavallakin viikolla kaksi. Myös jaksolla 9.-15.3. oli vielä kolme huoneistoa varaamatta ja sitä seuraavalla viikolla kaksi. Lisäksi löytyi vapaita hajapäiviä.

Vilkkain kysyntä päättyy huhtikuun 12. päivään. Niille. joilla on mahdollisuus lähteä Lappiin näihin aikoihin ja varata majoituksensa ajoissa, Tunturimajalla ja Uutistunturissa on reilusti vapaata niin pitkälle toukokuuhun kuin hiihtokausi alueen kuuluisassa maastohiihtoverkostossa jatkuu.

Yleensä Saariselällä on voinut hiihtää ainakin vappuun saakka ja jopa kauemminkin, vaikka latuverkoston ylläpitoa ei enää toukokuulla jatketakaan. Facebookissa on alueen maastohiihtäjille tarkoitettu avoin sivu nimeltään Saariselän Ladut-Saariselkä Nordic Ski.

Saariselän hiihtokeskuksen rinteet, joissa on myös erikseen räätälöityjä osuuksia lumilautailijoille, sijaitsevat aivan taajaman vierellä Kaunispään ja Iisakkipään tuntureilla. Linkki rinneinfoon:

www.skisaariselka.fi

 

Kaikki majoitustiedustelut ja varaukset tehdään Santa´s Hotel Tunturin myyntipalveluun, jonka puhelin arkisin klo 9-16.30 on 016 - 681501 ja sähköposti saariselka@santashotels.fi.

 

Saariselän kohteiden yleisesittely löytyy täältä:

https://journalistiliitto-fi.directo.fi/jasenpalvelut/liiton_lomapaikat/

 

Tarkempi esittely ja hintatiedot ovat täällä:

https://journalistiliitto-fi.directo.fi/jasenpalvelut/liiton_lomapaikat/saariselan_kohteet/

 

 

 

 

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.