Uutiset / 30.04.2013

Tunturimajan avaimet kylpylästä toukokuussa

Saariselän Tunturimajan ja Uutistunturin avainpalveluista normaalisti huolehtiva Santa’s Hotel Tunturi (entinen Tunturihotelli) on jälleen suljettuna toukokuussa lomien ja kunnostustöiden vuoksi.

Hotellin vastaanotto suljetaan vappuna eli keskiviikkona 1.5.2013 klo 22. Ravintola Pirtti palvelee klo 16-23 vielä lauantaihin 4.5.2013 asti.

Avainten luovutus tapahtuu 1.5.-4.6. välisenä aikana Holiday Club Saariselän vastaanotosta, joka on avoinna päivittäin klo 07-23. Käyntiosoite on Saariseläntie 7 aivan kylän keskusaukion vierellä. Vuoroliikenteen bussien pysäkki on hotellin edessä. Matkaa liiton lomataloille on noin 200 metriä.

Santa´s Hotel Tunturin vastaanotto ei siis palvele, mutta SJL:n talojen varauksia hoitava hotellin myyntipalvelu on tavoitettavissa kyseisenä aikana arkisin klo 9.30-16.00 puhelimitse 016 - 681 501 tai sähköpostilla saariselka@santashotels.fi.

Santa´s Hotel Tunturi avautuu jälleen keskiviikkona 5.6.2013 klo 12, mistä alkaen vastaanotto palvelee taas normaalisti klo 07-22.

Huolto- ja siivous majalla ja Uutistunturissa hoidetaan normaalisti.

Lisätietoja Tunturimajasta, Uutistunturista ja Saariselästä löydät näiden www-sivujen  jäsenpalvelut -osiosta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.