Uutiset / 02.02.2012

Tunturimajalla monta vapaata viikkoa, varaa heti!

Tunturimajalla on kuusi majoitushuonetta, joista pienin 1 hengelle ja suurin 4 hengelle. Lisäksi rakennuksessa on suuri takkahuone, monipuolinen keittiö, moderni televisiohuone ja erillinen saunarakennus.

Uutistunturi on nykyaikainen 2000-luvun rivitalo, jossa on kolme täysin varustettua huoneistoa. Kuhunkin mahtuu 6-7 majoittujaa.

Kiinteistöt sijaitsevat samalla tontilla Saariselän lomakeskuksen sydämessä kaupunkimaisten palvelujen äärellä. Silti kansallispuistoon ja maan parhaiksi kehuttujen hiihtoreittien lähtöpaikalle on pihasta alle 200 metriä. Laskettelu- ja lautailurinteille pääsee nopeasti alueen hiihtobussilla.

Kyseessä on siis autottomallekin lomailijalle mainiosti soveltuva loma-alue.

Lisätietoja Saariselän kohteista löytyy tämän www-sivuston jäsensivujen kohdasta lomapaikat.

Tunturimajan ja Uutistunturin vuokraviikkojen vaihtopäivä on lauantai. 

Varaukset ja tiedustelut tehdään suoraan Saariselän Tunturihotellin myyntipalvelussa, jonka puhelinnumero on 016 - 681 501 ja sähköpostiosoite saariselka@santashotels.fi

 

 

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.