Uutiset / 02.02.2012

Tunturimajalla monta vapaata viikkoa, varaa heti!

Tunturimajalla on kuusi majoitushuonetta, joista pienin 1 hengelle ja suurin 4 hengelle. Lisäksi rakennuksessa on suuri takkahuone, monipuolinen keittiö, moderni televisiohuone ja erillinen saunarakennus.

Uutistunturi on nykyaikainen 2000-luvun rivitalo, jossa on kolme täysin varustettua huoneistoa. Kuhunkin mahtuu 6-7 majoittujaa.

Kiinteistöt sijaitsevat samalla tontilla Saariselän lomakeskuksen sydämessä kaupunkimaisten palvelujen äärellä. Silti kansallispuistoon ja maan parhaiksi kehuttujen hiihtoreittien lähtöpaikalle on pihasta alle 200 metriä. Laskettelu- ja lautailurinteille pääsee nopeasti alueen hiihtobussilla.

Kyseessä on siis autottomallekin lomailijalle mainiosti soveltuva loma-alue.

Lisätietoja Saariselän kohteista löytyy tämän www-sivuston jäsensivujen kohdasta lomapaikat.

Tunturimajan ja Uutistunturin vuokraviikkojen vaihtopäivä on lauantai. 

Varaukset ja tiedustelut tehdään suoraan Saariselän Tunturihotellin myyntipalvelussa, jonka puhelinnumero on 016 - 681 501 ja sähköpostiosoite saariselka@santashotels.fi

 

 

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.