Uutiset / 01.11.2011

Tukea yt-neuvottelujen uhreille

Solidaarisuuskampanja sai alkunsa Otavamediasta, jonka yt-neuvotteluissa työpaikkansa uhkaa menettää noin 80 työntekiijää. Heistä valtaosa on Suomen Journalistiliiton jäseniä.

Muita yt-neuvotteluja käydään parhaillaan myös mm. TS-yhtymässä, Kotimaa-yhtiöissä, Sanoma Kaupunkilehdissä, Allerissa ja Sanoma Magazinesissa.

Otavamedian toimitusosastossa toivotaan, että vihreästä nauhasta tulee tuen symboli kaikille yt-neuvottelujen kohteena oleville, niin omassa toimituksessa kuin muuallakin.

Vihreän nauhan voi sitoa rintaansa ihan miten haluaa eikä nauhan leveyden tai sävynkään kanssa ole niin tarkkaa. Ajatus on tärkein.

Keskiviikkona Tallinnassa alkaneilla luottamushenkilöpäivillä nauhan solmi rintaansa jo noin 90 luottamushenkilöä. Kopioikaa ideaa vapaasti!


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.