Uutiset / 03.11.2015

Tervetuloa FREE10-seminaariin

SJF:n tiedote:

Entäpä jos medialla onkin runsaasti korkkaamattomia mahdollisuuksia? Entäpä jos journalistin ammatilla on vielä paljon käyttöä – myös muille kuin perinteisille mediataloille? Millainen on vapaan journalistin ammatin tulevaisuus? Miten työn tekeminen muuttuu? Koetatko jääräpäisesti pärjätä vanhoilla keinoilla, vai olisiko uusien ratkaisujen aika? Miten omaa osaamista voisi markkinoida vieläkin paremmin? Suoraa puhetta ja paljon muuta luvassa FREE10-seminaarissa joulukuussa!

Suomen freelance-journalistien yhdistys täyttää 10 vuotta ja juhlistaa syntymäpäiviään FREE10-seminaarissa Lume-keskuksen Sampo-salissa Helsingissä 9.12.2015. Seminaarissa suunnataan katse vahvasti nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Tule inspiroitumaan ja tapaamaan kollegoita. Tervetuloa juhlapäivään mukaan!

Paleface avaa FREE10-seminaarin kolmen biisin akustisella setillä. Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista.

Lue lisää ohjelmasta ja täytä ilmoittautumislomake seminaarin nettisivulla: http://uusi.freet.fi/Free10/

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

FREE10-seminaari ke 9.12.2015

Mediakeskus Lume, Helsinki

Päivä alkaa Lume-keskuksessa Helsingin Arabiassa kello 09 ilmoittautumisella ja kahveilla.

Kello 10 alkaa Sampo-salissa ohjelma, joka päättyy kello 16.45 alkavaan parin tunnin coctail-tilaisuuteen. Lisäksi päivän aikana tarjotaan myös lounas.

FREE10-seminaari on ilmainen Journalistiliiton freejäsenille (katso lisätietoja alta). Hinta Journalistiliiton jäsenille 90 €. Jos et kuulu Journalistiliittoon on hinta 145 €.

FREE10-seminaaripäivä on Journalistiliiton freejäsenille ilmainen, mikäli haet ilmoittautuessasi samalla stipendiä lehdistön freelancereiden apurahahoitokunnalta. Stipendistä ei tule karenssia. (Stipendejä ei voida myöntää Radio- ja tv-toimittajien liiton (RTTL) freelance-jäsenille, eli FAO:laisille, koska heillä on oma rahasto).

Lisäksi korvataan jälkikäteen Suomen freelance-journalistien jäsenille Helsingin ulkopuolella asuvien matkakuluja maksimissaan 50 euroa, edullisimman matkustuskeinon mukaan, kuittia vastaan.

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan Suomen freelance-journalistien syntymäpäiviä!

Lisätietoja: Hanna-Kaisa Hämäläinen, SFJ:n puheenjohtaja,  free10seminaari@gmail.com


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.