Uutiset / 20.06.2012

Tekijäfoorumin jäsenjärjestöille on tullut lausuttavaksi ministeriön Tekijänoikeuspolitiikka 2012 -keskustelumuistio

. Tekijöitä edustavien järjestöjen toiminnanjohtajat on kutsuttu keskustelemaan ko. muistioon liittyvistä asioista Journalistiliitoon 20.8.2012 klo 12. Ilmoittautumiset paivi.isoniemi@journalistiliitto.fi viimeistään 13.8.2012 mennessä.

Lisäksi ennakkotietona, että tekijäjärjestöille avoin ja maksuton Yhteispohjoismainen tekijäfoorumi järjestetään Teoston tiloissa ke 24.10.2012. Päivämäärän voi jo nyt merkata ylös, tarkka ohjelma valmistuu alkusyksystä. Kutsu tullaan lähettämään kaikille Tekijäfoorumin jäsenjärjestöille.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.