Uutiset / 06.09.2012

Tee ehdotus ansiomerkin saajaksi

Suomen Journalistiliiton hallitus myöntää vuosittain liiton ansiomerkkejä henkilöille, jotka ovat toimineet ansioituneesti liiton hyväksi.

Esityksiä palkittavaksi voi tehdä 28.10.2012 mennessä. Merkit julkistetaan ja jaetaan valtuuston syyskokouksen illallisilla, jotka tänä vuonna pidetään to 13.12.

Ansiomerkkiesityksen voi tehdä liiton nettisivuilta löytyvällä lomakkeella:
http://www.journalistiliitto.fi/jasenpalvelut/lomakkeet/ansiomerkkiehdotus/


Ansiomerkkiä voi esittää SJL:n jäsenyhdistys, toimitusosasto tai yksittäinen jäsen.

Koska ansioituneita jäseniä on paljon, perusteluihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Ansiomerkki ei seuraa automaattisesti jonkin luottamustehtävän hoitamisesta. Liiton toimisto voi toki tarkistaa esim. valtuustovuodet, mutta jää esittäjän tehtäväksi perustella, miksi juuri ehdotettu henkilö on merkkinsä ansainnut. 

Ansiomerkkien lisäksi liitto jakaa huomionosoituksia tarkemmin määritellyistä ansioista. Kevätvaltuuston yhteydessä jaetaan Vuoden järjestöteko- ja Vuoden luottamusmiespalkinto. Kannattaa siis miettiä, mitä palkinto soveltuisi ehdotetulle parhaiten.

Lisätietoja:

järjestöasiamies Marja Palmunen
puh. 050 359 3829, marja.palmunen(at)journalistiliitto.fi


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.