Uutiset / 05.10.2012

Suomen Lehtiyhtymä aloittaa yt-neuvottelut

 

Suomen Lehtiyhtymä aloittaa yt-neuvottelut

 

Tuotannollisista ja taloudellisista syistä käytävät yt-neuvottelut koskevat koko henkilökuntaa ja kaikkia henkilöstöryhmiä paitsi Omnipress Oy:tä. Arvioitu henkilöstön vähennysmäärä on enimmillään yhteensä viisikymmentä henkilötyövuotta koskien kaikkia henkilöstöryhmiä konsernin kaikissa yhtiöissä.

   Päätökset mahdollisista sopeuttamistoimista tehdään yt-neuvottelujen päättymisen jälkeen, arviolta joulukuussa 2012- tammikuussa 2013.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.