Uutiset / 08.01.2013

SJL muutti – Hakaniemessä palvellaan

Journalistiliitto muutti Hakaniemeen Siltasaarenkadulle. Alunperin joulukuulle tarkoitettu muutto viivästyi, koska tilat eivät olleet vielä valmiit.

Liiton lisäksi samaan toimistoon tulivat Helsingin Sanomalehtimiesyhdistys, Suomen Aikakauslehdentoimittajain Liitto, Suomen freelance-journalistit, Viestintä ja kehitys -säätiö Vikes sekä Journalistisen Kulttuurin Kehittämissäätiö Jokes.

Liiton päivystysnumeroissa (katso tämän verkkosivun etusivu) palvellaan aikasempaan tapaan.

 

Uusi postiosoite: PL 252, 00531 Helsinki

Journalistin postiosoite: PL 50, 00531 Helsinki

Uusi katuosoite: Siltasaarenkatu 16, 00531 Helsinki

Uusi käyntiosoite: Säästöpankinranta 2 A, 7. kerros 

Puhelinnumerot ja sähköpostit säilyvät ennallaan, mutta liiton ja Journalistin faxeista on käytössä enää yksi - sen numero on 09 605396.

Yhteystiedot

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.