Uutiset / 11.08.2016

Journalistiliitto hakee palvelujohtajaa

Suomen Journalistiliitto hakee

PALVELUJOHTAJAA

kehittämään kanssamme liiton palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat muun muassa järjestötoiminta ja koulutus sekä uudet palvelut, kuten uraohjaus ja jäsenten palveluyritys.

Toivomme sinulta

  • kykyä, tahtoa ja ennakkoluulottomuutta tunnistaa muutostarpeita sekä johtaa muutokseen tähtääviä hankkeita
  • nykyaikaisten koulutusympäristöjen hallintaa ja intoa seurata alan tapahtumia
  • kykyä kehittää koulutusten sisältöjä myös verkkoympäristössä
  • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • esimiestaitoja, paineensietokykyä ja erilaisuuden ymmärtämistä
  • tehtävään sopivaa koulutusta ja työkokemusta sekä järjestötoiminnan hyvää tuntemusta

Arvostamme myös

  • kokemusta koulutuskokonaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä
  • kielitaitoa, erityisesti sujuvaa ruotsin kielen hallintaa
  • journalistista työkokemusta, mediaosaamista ja alan verkostoja

Toivomme, että olet uudistushenkinen ammattilainen ja haluat osallistua Journalistiliiton, suomalaisen journalismin ja koko viestintäalan kehittämiseen. Meidän katseemme on tulevaisuudessa. Vaalimme alan parhaita perinteitä samalla kun uudistamme ammattiyhdistystoimintaa.

Tarjoamme sinulle kiintoisia ja palkitsevia työtehtäviä. Meillä on pieni, asialleen omistautunut työyhteisö jossa kaikki tekevät myös arjen töitä. Tärkein tehtäväsi on palvella liiton jäseniä: journalisteja, ohjelmatyöntekijöitä, kustannustoimittajia, tiedottajia ja muita viestintäalan ammattilaisia. Valtaosa heistä on työsuhteisia, mutta freelancerien ja muiden itsensä työllistäjien määrä joukossamme kasvaa jatkuvasti.

Journalistiliiton puheenjohtaja on esimiehesi. Tehtäväsi on kokoaikainen, työsuhteesi toistaiseksi voimassa oleva. Tarkka toimenkuvasi muotoutuu osaamisesi ja liiton tarpeiden mukaan.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.8.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@journalistiliitto.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat talous- ja hallintojohtaja Helena Visti 050 568 5440 18.8. kello 12–15 ja puheenjohtaja Hanne Aho 050 525 4345 23.8. kello 12–15.

Suomen Journalistiliitto on lähes satavuotias itsenäinen ammattijärjestö. Järjestömme muodostuu maakunnallisista ja valtakunnallisista yhdistyksistä. Liitto valvoo jäsentensä aineellisia ja ammatillisia etuja, tarjoaa työoikeuspalveluja, julkaisee ammattilehti Journalistia ja järjestää jäsenille koulutusta.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.