Uutiset / 17.10.2016

Simon Huldén Journalistiliiton palvelujohtajaksi

”Palvelujohtajan rekrytoinnin ja siihen liittyvän organisaatiouudistuksen avulla liitto pystyy entistä aktiivisemmin tukemaan jäseniään muuttuvan työelämän eri tilanteissa”, sanoo Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho.

 Liitto on jo käynnistänyt uraohjauksen jäsenilleen. Tammikuussa aloittaa jäseniä tukeva palveluyritys, Mediakunta.

 ”Palvelujen kehittämisessä on tärkeää liiton, jäsenyhdistysten ja jäsenten vuoropuhelun lisääminen”, Simon Huldén sanoo. ”Jäsenten tarpeisiin perustuvat palvelut tuovat myös lisää katetta jäsenmaksuille.”

 Huldén aloittaa Journalistiliitossa joulukuun alussa. Hän on työskennellyt vuodesta 2006 akavalaisessa asiantuntijoiden ja esimiesten Specia ry:ssä kehittämispäällikkönä ja viime vuodet toiminnanjohtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.

 Lisätietoja:

Hanne Aho, Journalistiliiton puheenjohtaja, p. 050–5254 345

Simon Huldén, Journalistiliiton palvelujohtaja 28.11.2016 alkaen, p. 040–719 3328


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.