Uutiset / 24.03.2010

SFJ:n vuosikokous 9.4.2010

Suomen Freelance-journalistit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 9. huhtikuuta 200 kello 15.00 alkaen. Kokous pidetään Helsingissä, hotelli Arthurin juhlasalissa, osoitteessa Vuorikatu 19 00100 Helsinki.

Ennen virallisen kokouksen alkua julkistetaan Vuoden 2009 freelancer ja vuoden nuori freelancer.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat, kuten määräaikaan mennessä (13.3) saapuneet aloitteet, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan puheenjohtaja kahdeksi vuodeksi, hallitukseen varsinaiset jäsenet erovuoroisten ja eroavien tilalle sekä varajäsenet yhdeksi vuodeksi.

Yhdistys korvaa tarvittaessa matkakuluja 130 euroon asti. Taksimatkoja tai alle 25 euroa maksaneita matkoja ei korvata. Yhdistys tarjoaa buffetpäivällisen.

Jäsenyyden tarkistus aloitetaan kokouspaikalla kello 14.30. Ota pressikortti tai henkilöllisyyspaperisi mukaan.

Vuosikokousasiakirjat ovat (26.3.) luettavissa osoitteessa www.freet.fi tai ne voi tilata postitse yhdistyksen toimistosta, puh. 050 559 6159, yhdistys@freet.fi.

Tarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan yhdistyksen toimistoon.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.