Uutiset / 24.03.2010

SFJ:n vuosikokous 9.4.2010

Suomen Freelance-journalistit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 9. huhtikuuta 200 kello 15.00 alkaen. Kokous pidetään Helsingissä, hotelli Arthurin juhlasalissa, osoitteessa Vuorikatu 19 00100 Helsinki.

Ennen virallisen kokouksen alkua julkistetaan Vuoden 2009 freelancer ja vuoden nuori freelancer.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat, kuten määräaikaan mennessä (13.3) saapuneet aloitteet, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan puheenjohtaja kahdeksi vuodeksi, hallitukseen varsinaiset jäsenet erovuoroisten ja eroavien tilalle sekä varajäsenet yhdeksi vuodeksi.

Yhdistys korvaa tarvittaessa matkakuluja 130 euroon asti. Taksimatkoja tai alle 25 euroa maksaneita matkoja ei korvata. Yhdistys tarjoaa buffetpäivällisen.

Jäsenyyden tarkistus aloitetaan kokouspaikalla kello 14.30. Ota pressikortti tai henkilöllisyyspaperisi mukaan.

Vuosikokousasiakirjat ovat (26.3.) luettavissa osoitteessa www.freet.fi tai ne voi tilata postitse yhdistyksen toimistosta, puh. 050 559 6159, yhdistys@freet.fi.

Tarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan yhdistyksen toimistoon.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.