Uutiset / 12.11.2014

Sanomassa kahdet yt:t – vaarassa yhteensä 10 työpaikkaa

Sanoman Kids Media -yksikkö aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat kirjat ja kerhot -toimitustiimiä. Neuvottelut kohdistuvat tuottajan ja toimitussihteerin tehtävissä työskenteleviin.

Neuvottelut johtavat enintään neljän henkilön irtisanomiseen tai työsuhteen oleellisiin muutoksiin, Sanoma tiedottaa.

"Kulutuskäytöksen muutos pakottaa meidät muuttamaan organisaatiota, toimintatapoja ja toimenkuvia", sanoo Kids Median liiketoimintajohtaja Ulla Leppä keskiviikkona 12.11. julkaistussa tiedotteessa.

Edellisenä päivänä Sanoma ilmoitti aloittavansa yt:t myös syyskuussa perustamassaan sisältömarkkinointitoimistossa Head Office Finlandissa. Nämä yt:t koskevat toimiston graafisia suunnittelijoita ja AD:ita.

Tämän yhtiö arvioi johtavan enintään kuuden työtehtävän lakkauttamiseen tai osa-aikaistamiseen.

 

TIEDOTETTA PÄIVITETTY: Alkuperäiseen Kids Median yt:istä kertovaan tiedotteeseen lisättiin tieto Head Office Finland -yksikön neuvotteluista.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.