Uutiset / 19.04.2013

Sanoman radioiden tes-neuvottelut alkoivat

 

 

Keskiviikkona 17.4. tapasivat Sanoma Entertainment Finland Oy:n, Viestinnän Keskusliiton ja Journalistiliiton neuvottelijat ja sopivat, että nykyistä työehtosopimusta jatketaan sopimuskauden ja palkkaratkaisun osalta samoin ehdoin kuin solmittavaa VKL-SJL lehdistön sopimusta.

Sopimus koskee kaikkia Sanoma Entertainment Finland Oy:n radioita, joita ovat Aalto, Rock, Metro FM, Groove FM ja Suomipop, ja se koskee kahtakymmentä toimituksellista työntekijää. Sopimuksesta tulee ensimmäinen kaupallisten radioiden sopimus vuosikausiin.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.