Uutiset / 04.05.2016

#sananvastuuvala jatkuu

#sananvastuuvalaan on torstain 28.4. jälkeen sitoutunut lukuisa joukko journalisteja, mutta myös ilahduttavan runsas määrä viestinnän ammattilaisia, järjestöjä ja tiedotusvälineitä.

Mukaan ovat lähteneet muun muassa palkansaajien keskusjärjestöt SAK, STTK ja Akava, Tiedetoimittajat ry, viestintäalan ammattijärjestö Viesti ry, viestinnän ammattilaisia niin ikään edustava ProCom ry, Suomen Punainen Risti, Liikenne- ja viestintäministeriö, Suomen Pen, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ja Julkisen sanan neuvosto.

Tiedotusvälineistä kampanjaa ovat pitäneet esillä tai siihen osallistuneet esimerkiksi Helsingin Sanomat, Hämeen Sanomat, Koillissanomat, Keskipohjanmaa, Maailman Kuvalehti ja Kirjastolehti.

Kampanjaan voi yhä edelleen osallistua vannomalla sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä, seuraavan valan:

 

Ilmaisen itseäni ihmisoikeuksia kunnioittaen. Vihapuhe ei vaienna minua. Kannan vastuun sanoistani. #sananvastuuvala

Tarkemmat ohjeet osoitteesta http://www.journalistiliitto.fi/sananvastuuvala

#sananvastuuvalaan saatiin mukaan mm. Suomen kaikki palkansaajien keskusjärjestöt. Kuvassa SAK:n viestintäpäällikkö Jaana Pohja. Kuva: SAK


Katso myös

Kaikki uutiset

Vastaa liiton palkkatutkimukseen – vaikuta etujesi valvontaan

Vastaaminen on tärkeää, sillä tutkimuksella saadaan tuoretta tietoa kevättalvella 2025 käytäviä työehtoneuvotteluja varten.

Manu Haapalainen Journalistin vakituiseksi toimittajaksi

Manu Haapalainen vakinaistettu Journalistin toimittajaksi. Asiasta päätti Journalistiliiton hallitus.

Kesätyöntekijä ja harjoittelija: Muista nämä ennen kuin aloitat

Työn ei kuulu valua vapaa-ajalle ja odotusten määräaikaisia kesureita ja harkkareita kohtaan ei tule olla kohtuuttomia.