Uutiset / 09.04.2013

Saarela jatkaa ISSY:n johdossa

Toimittaja Matti Saarela Lappeenrannasta jatkaa Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistyksen puheenjohtajana. Saarela luotsaa maan vanhimman paikallisen journalistiyhdistyksen kohti lokakuisia 100-vuotisjuhlia.

ISSY:n  100-vuotisjuhla järjestetään yhdistyksen syntysijoilla Viipurissa 26. lokakuuta.  Tuore historiikki ilmestyy ennen vuosikokousta.

Matti Saarelan lisäksi ISSY:n hallitukseen valittiin Lappeenrannan upseerikerholla pidetyssä vuosikokouksessa Outi Salovaara, Heikki Sopanen, Anne Vihavainen, Auli Terävä, Tiina Mansikka, Sari Järn ja Jarmo Hämäläinen.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.