Uutiset / 26.11.2010

Raimo Söder Kopioston hallituksen puheenjohtajaksi

Teatteri- ja Mediatyöntekijät ry:n toiminnanjohtaja Raimo Söder valittiin Kopioston uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi syyskokouksessa. Valinta oli yksimielinen. Söder ottaa tehtävänsä vastaan kalenterivuodeksi 1.1.2011 alkaen.

- Edistän omalta osaltani avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja hyvää vuorovaikutusta Kopioston jäsenjärjestöjen kesken sekä yhteistyökumppaneihin. Toteutan Kopioston valitsemaa strategiaa etukenossa dynaamisesti ja aktiivisesti, Söder linjaa.

Eeva Vuortama jatkaa Kopioston hallituksen puheenjohtajana vuoden 2010 loppuun saakka. Hän on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2004.

Kopiosto on tekijöiden, kustantajien ja esittävien taiteilijoiden yhteinen tekijänoikeusjärjestö.

Teatteri- ja Mediatyöntekijät on Suomen suurin kulttuurialojen ammattiliitto.

Lisätiedot

  • Raimo Söder, p. 09 2511 2141 ja 050 5647 669.
  • Kopiosto, p. 09-431 521

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.