Uutiset / 24.03.2014

Pohjoismainen freelance-seminaari kutsuu Tanskan Korsöriin

Pohjoismaisten freelancereiden perinteinen kolmipäiväinen seminaari pidetään toukokuussa Tanskan Korsörissä. Paikalle odotetaan 120 freelance-journalistia eri pohjoismaista.


Ohjelmassa pohditaan muun muassa, miten työhönsä uppoutuva freelancer selviää työn ja vapaa-ajan sulautuessa, editointia ja tulevaisuuden journalismia.  Ammattikuvaajille on ohjelmassa oma työpajansa ja jälleen verkostoidumme matchmakingin avulla ja illanvietoissa.


Osallistumismaksu on 67 euroa (500 Tanskan kruunua) ja se kattaa majoituksen ja ohjelman lisäksi ruokailut juhlaillallisineen. Ilmoittautuminen päättyy 9. huhtikuuta.


Ilmoittautuminen 


Ilmoittautumista varten pyydetään lomake SFJ:n toimistolta, samalla valitaan mihin työryhmiin ilmoittaudutaan.


Lisätietoa ja ohjelma:

http://uusi.freet.fi/pohjoismainen-freelance-seminaari-kutsuu-comwelliin/

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.