Uutiset / 28.10.2010

Pirkanmaalaisilta kysellään johtamisesta

Suomen Journalistiliiton osoitteiston perusteella on lähetetty noin 500 Pirkanmaalla asuvalle työsuhteiselle jäsenelle kysely.

Kyselyä tekee mediajohtamisen opiskelija Jaana Kerola ja vastaukset ovat osa hänen lopputyötään.
 
Kerola pohtii gradussaan työntekijän sitoutumisen merkitystä. Vertailuksi kysymykset esitetään myös opettajille ja sairaanhoitajille. Työtä ohjaa professori Gregory Ferrell Lowe. Kyselyssä käytetään professori Pekka Ruohotien ja tutkijatohtori Petri Nokelaisen kehittämää mittaria.
 
Journalistiliiton hallitus on antanut luvan pirkanmaalaisten jäsenten sähköpostiosoitteiden käyttöön.
 
Lisätietoja:
Jaana Kerola
Mediajohtamisen opiskelija

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.