Uutiset / 07.04.2014

Narratiivisen journalismin työpaja Helsingissä 19.5.

Kramer ja Menaker pitävät maanantaina 19.5. Helsingissä koko päivän kestävän englanninkielisen työpajan, jossa käydään läpi narratiivisen kirjoittamisen keinoja ja työprosessia.

Työpaja järjestetään Sanoma Akatemian ja Tampereen yliopiston yhteistyönä osana journalistiikan vierailijaprofessori Elina Grundströmin opetusta. Sanomalaiset voivat hakea koulutukseen normaalisti oman yksikkönsä kautta.

Freelancerit ja muut toimittajat voivat hakea maksutonta kurssipaikkaa Tampereen yliopiston kiintiöstä. Kerro hakemuksessa yhteystietosi, tiedot nykyisestä työstäsi ja perustele, miksi juuri sinut pitäisi valita kurssille.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen narratiivinen@gmail.com.

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.