Uutiset / 10.06.2010

MTV:n uusi tessi on nyt verkkosvuilla

Sopimus löytyy Journalistiliiton verkkosivuilta: edunvalvonta > työehtosopimukset > sähköiset viestimet ja tästä linkistä.

Lisäksi sopimus tulee piakkoin MTV:n ohjelmatyöntekijöiden verkkosivuille www.motry.net ja Radio- ja televisiotoimittajien liiton verkkosivuille www.rttl.fi .

Sopimuksen lopussa on allekirjoituspöytäkirja, josta löytyvät helposti keväällä neuvotellut muutokset sopimukseen. Painettu vihkonen sopimuksesta tehdään syksyllä ennen lokakuun alussa tulevia palkankorotuksia.

Petri Savolainen

edunvalvontajohtaja


Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.