Uutiset / 28.11.2011

Miten voi journalisti 50+ ?

Vuosi sitten Journalistiliitto selvitti nuorten journalistien jaksamista. Nyt on viisikymppisen ja sitä vanhempien vuoro. Tämän ikäryhmän työhyvinvointia käsittelevään kyselyyn voi vastata nopeasti

sähköisellä kyselylomakkeella

Kysely sisältää myös Tampereen yliopistolla kehitetyn työhyvinvoinnin kuntokartoituksen analyyseineen. Voit pisteytystä käyttämällä halutessasi tarkistaa, millä tasolla hyvinvointisi oikeastaan onkaan.  
 
Jos kuulut tähän ikäryhmään, vastaathan toki! Vastausaikaa on 12.12.2011 saakka. Linkkiä jakavat myös työpaikkojen luottamushenkilöt.
 
Vastaukset käsitellään anonyymeinä. Koottuja tuloksia käytetään journalistien edunvalvonnassa.
 
Lisätietoja:
työehtoasiamiesn Tytti Oras
+358 050 567 3418
+358 9 6122 330
 
 

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.