Uutiset / 10.04.2010

Mikkola jatkaa Free-yhdistyksen puheenjohtajana

Yhdistyksen hallitukseen valittiin kaksivuotiskaudelle toimittaja Maria Markus Jyväskylästä, toimittaja Helen Moster Helsingistä, graafikko Hella Pakaslahti Helsingistä, valokuvaaja-toimittaja Aleksi Kinnunen Helsingistä sekä valokuvaaja Jyrki Vesa Helsingistä.

Yksivuotiskaudelle valittiin toimittaja Mari Koistinen Helsingistä. Varajäseniksi yksivuotiskaudelle valittiin toimittaja Jukka Väyrynen Helsingistä sekä toimittaja Päivi Mäkinen Oulusta.

Entisinä hallituksen jäseninä jatkavat toimittaja Minna Takkunen Helsingistä, toimittaja Mia Sivula Rovaniemeltä, toimittaja Johanna Aatsalo Helsingistä sekä toimittaja Jaakko Kilpeläinen Helsingistä.

Yhdistyksen vuosikokoukseen hotelli Arthurin juhlasalissa osallistui 60 jäsentä.Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.