Uutiset / 07.02.2018

Mediakunta etsii toiminnanjohtajan sijaista

Mediakunta hakee toiminnanjohtajan sijaista noin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen varsinaisen toiminnanjohtajan siirtyessä määräaikaiseen projektitehtävään. Mediakunta on Suomen Journalistiliiton reilu vuosi sitten perustama journalistien ja viestinnän ammattilaisten oma osuuskunta keikkatyön tekijöille. Tällä hetkellä osuuskunta työllistää noin 172 journalismin ja media-alan ammattilaista. Verkostostamme löydät muun muassa taitavat journalistit ja viestinnän asiantuntijat sekä kustannustoimittajat, graafikot, kuvaajat ja kääntäjät. Mediakunta vapauttaa jäsenet keskittymään varsinaisen työn tekemiseen hoitamalla byrokratian heidän puolestaan. Toiminnanjohtajana ja osuuskunnan ainoana työntekijänä toimenkuvasi on hyvin laaja. Vastaat muun muassa:
  • osuuskunnan johtamisesta ja kehittämisestä;
  • taloushallinnosta, projektijohtamisesta ja varainhankinnasta;
  • jäsenten rekrytoinnista ja esimiestyöstä;
  • yhteistyöstä ja sopimuksista ulkopuolisten palveluntuottajien kanssa;
  • laskutuksesta oman verkkopohjaisen jäsenpalvelujärjestelmämme kautta;
  • työnvälityksestä, työtilaisuuksien etsimisestä ja asiakkuuksista;
  • sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä osuuskunnan markkinoinnista;
  • tapahtumien ja koulutusten järjestämisestä;
  • sekä puhelin- ja asiakaspalvelusta.
Työtäsi johtaa nelihenkinen hallitus ja toimit myös ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilönä. Hallitset niin yrityksen johtamisen ison kuvan kuin tarkkuutta ja huolellisuutta vaativat nippelitiedot. Ajattelet isosti, mutta teet töitä kädet savessa. Toiminnanjohtajana työsi pääpaino on osuuskunnan työntekijöiden hyvinvoinnin, työllisyyden ja talouden tukemisessa.  Työsi on ennen kaikkea palveluammatti – toimit muiden hyvän työn mahdollistajana. Asiakkaille tarjoat ammattitaitoiset tekijät kaikkiin media-alan tehtäviin. Työssä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta, vastuullisuutta ja hyvää paineensietokykyä sekä kokemusta digitaalisten järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Itsensätyöllistäjien eri työmuotojen sekä media-alan, työnvälityksen, yritys- ja työlainsäädännön sekä alan työehtojen tuntemus katsotaan eduksi. Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja englanninkielentaito katsotaan eduksi. Työsuhdetta voi hoitaa osin etänä eikä se vaadi läsnäoloa työpisteellä. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV tulee toimittaa sunnuntaihin 25.2.2018 kello 23.59 mennessä osoitteeseen rekry@mediakunta.fi. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Maiju Mitrunen tiistaina 20.2. kello 9–12 ja keskiviikkona 21.2. kello 13–15 numerossa 044 2400 680.   MUOKATTU 20.2.: Lisätietojen antamisen viikonpäivä oli väärä. Lisätietoja saa tiistaina 20.2., ei maanantaina 20.2.

Katso myös

Kaikki uutiset

Vastaa liiton palkkatutkimukseen – vaikuta etujesi valvontaan

Vastaaminen on tärkeää, sillä tutkimuksella saadaan tuoretta tietoa kevättalvella 2025 käytäviä työehtoneuvotteluja varten.

Manu Haapalainen Journalistin vakituiseksi toimittajaksi

Manu Haapalainen vakinaistettu Journalistin toimittajaksi. Asiasta päätti Journalistiliiton hallitus.

Kesätyöntekijä ja harjoittelija: Muista nämä ennen kuin aloitat

Työn ei kuulu valua vapaa-ajalle ja odotusten määräaikaisia kesureita ja harkkareita kohtaan ei tule olla kohtuuttomia.