Uutiset / 03.06.2016

Lomaile Lapissa, golfaa Vierumäellä

Kiehtooko Lapin kesä yöttömine öineen? Jos kiehtoo, majoitus hoituu varsin maltilliseen jäsenetuhintaan Journalistiliiton lomataloissa Saariselällä.

Tiukan budjetin reissaajalle suosittelemme erityisesti majatalomaista Tunturimajaa, jossa on makuuhuoneita 1–4 hengelle sekä yhteiset vessat, yhteinen keittiö ja olohuone. Suuremmille seurueille sopivin vaihtoehto on rivitalotyyppinen Uutistunturi, jossa on kolme erillistä huoneistoa, kaikki asumiseen tarvittava varustus sekä majoitustilat kuudelle hengelle per huoneisto.

Molemmissa lomataloissa on vielä toistaiseksi tilaa kesän kaikilla viikoilla. Lue lisää liiton Saariselkä-sivuilta (hinnat, kuvia ym). Varaustilanteesta voit kysyä ja varauksen tehdä soittamalla Santa´s Hotel Tunturin myyntipalveluun numeroon (016) 681 501 (ma–pe klo 9.00–17.30). Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen saariselka@santashotels.fi.

Mökkeile tai golfaa Vierumäellä

Myös liiton lomatalossa Vierumäellä on huoneistoja vapaana vielä elokuussa sekä syksymmällä. Vapaat viikot näet jäsenpalvelusivuiltamme.

Liitolla on Vierumäellä myös golf-osake, johon kuuluu neljä pelioikeutta päivässä Vierumäen vanhemmalla Classic-kentällä. Jäsenenämme voit golfata erittäin edullisesti, vaikka et majoittuisikaan liiton lomataloissa. Tästä voit lukea lisää täältä.

Huoneistoja ja pelioikeuksia kannattaa kysellä liiton taloussihteeriltä Annamari Schildtiltä. Tee varauksesi mieluiten sähköpostitse ja 16. kesäkuuta mennessä. Osoite on annamari.schildt(at)journalistiliitto.fi.

Myös useilla Journalistiliiton jäsenyhdistyksillä on omia lomataloja eri puolilla Suomea, ja osa yhdistyksistä vuokraa niitä myös muiden yhdistysten jäsenille. Tästä kerrotaan lisää ensi torstaina ilmestyvässä Journalistissa.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.