Uusimmat

Lomaile Lapissa, golfaa Vierumäellä

Journalistiliiton lomataloissa Saariselällä on vielä huoneita kesän kaikilla viikoilla. Myös Vierumäen golf-kentillä on tilaa liiton jäsenille.

Kiehtooko Lapin kesä yöttömine öineen? Jos kiehtoo, majoitus hoituu varsin maltilliseen jäsenetuhintaan Journalistiliiton lomataloissa Saariselällä.

Tiukan budjetin reissaajalle suosittelemme erityisesti majatalomaista Tunturimajaa, jossa on makuuhuoneita 1–4 hengelle sekä yhteiset vessat, yhteinen keittiö ja olohuone. Suuremmille seurueille sopivin vaihtoehto on rivitalotyyppinen Uutistunturi, jossa on kolme erillistä huoneistoa, kaikki asumiseen tarvittava varustus sekä majoitustilat kuudelle hengelle per huoneisto.

Molemmissa lomataloissa on vielä toistaiseksi tilaa kesän kaikilla viikoilla. Lue lisää liiton Saariselkä-sivuilta (hinnat, kuvia ym). Varaustilanteesta voit kysyä ja varauksen tehdä soittamalla Santa´s Hotel Tunturin myyntipalveluun numeroon (016) 681 501 (ma–pe klo 9.00–17.30). Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen saariselka@santashotels.fi.

Mökkeile tai golfaa Vierumäellä

Myös liiton lomatalossa Vierumäellä on huoneistoja vapaana vielä elokuussa sekä syksymmällä. Vapaat viikot näet jäsenpalvelusivuiltamme.

Liitolla on Vierumäellä myös golf-osake, johon kuuluu neljä pelioikeutta päivässä Vierumäen vanhemmalla Classic-kentällä. Jäsenenämme voit golfata erittäin edullisesti, vaikka et majoittuisikaan liiton lomataloissa. Tästä voit lukea lisää täältä.

Huoneistoja ja pelioikeuksia kannattaa kysellä liiton taloussihteeriltä Annamari Schildtiltä. Tee varauksesi mieluiten sähköpostitse ja 16. kesäkuuta mennessä. Osoite on annamari.schildt(at)journalistiliitto.fi.

Myös useilla Journalistiliiton jäsenyhdistyksillä on omia lomataloja eri puolilla Suomea, ja osa yhdistyksistä vuokraa niitä myös muiden yhdistysten jäsenille. Tästä kerrotaan lisää ensi torstaina ilmestyvässä Journalistissa.