Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Valtuuston kokouksissa on käytetty tänä vuonna etäosallistumisen mahdollistavaa tekniikkaa. Kuva kevätvaltuustosta.

Liitto striimaa jatkossa osia valtuuston kokouksista

Journalistiliitto alkaa valmistella valtuuston kokousten striimaamista. Tarkoitus on, että jäsenten katsottavissa olisi suorana ja tallenteena osa kokouksesta. Liiton syysvaltuusto päätti Pohjois-Karjalan Journalistiyhdistyksen aloitteen mukaisesti, että jäsenet voivat jatkossa seurata sisällöllisesti kiinnostavia kokonaisuuksia.

Alkuvaiheessa kyse olisi kokeilusta, josta tiedotetaan jäsenille laajasti ja hyvissä ajoin. Aloitteen mukaan päätöksenteon avoimuus on liitossa tärkeää. Keskeistä on se, että seuraaminen olisi mahdollista, eivät katsojaluvut.

Valtuusto keskusteli asiasta pitkällisesti. Keskusteluissa tuotiin esille muun muassa se, mitkä osuudet olisivat luontevia striimattavaksi ja miten mahdollinen striimaus vaikuttaisi asioiden käsittelyyn. Myös tietoturva ja  valtuuston kokousten rakenteen kehittäminen olivat esillä.

Tavoitteena on löytää toimiva kokonaisuus siten, että kokouksissa voitaisiin edelleen käydä luottamuksellista keskustelua ja toisaalta keskustella avoimemmin ja samalla informoida jäsenistöä laajemmin.