Uutiset / 01.11.2022

Liitto lähettää sähköpostiin kuittauksen itse maksetusta jäsenmaksusta

Journalistiliitto on alkanut lähettää sähköpostilla itsemaksaville jäsenilleen kuittauksen maksetusta jäsenmaksusta. Sähköposti tulee osoitteesta journalistit@reg.2.avoine.com Lähettäjätietona näkyy "Suomen Journalistiliitto". Viestin otsikkona on "Suoritus vastaanotettu". Viestissä kuitataan jäsenmaksun tulleen perille. Samoin siinä on linkki Journalistiliiton verkkoasiointiin, jossa voi tarkistaa omat jäsen- ja jäsenmaksutietonsa. Sähköpostiviestit on otettu käyttöön nyt syksyllä uutena jäsenpalveluna.   Lisätietoja: Journalistiliiton jäsenasiapäivystys arkisin klo 9-11.30 numerossa 040 752 5372 ja 050 366 3501. Täsmennetty uutista 2.11.: kuittaus lähetetään jäsenmaksun itse maksaville jäsenille

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.