Uutiset / 29.08.2016

Liiton maksuton uravalmennus tulee taas

Journalistiliiton maksuttoman uravalmennuksen paikkoja on ensi viikolla jälleen jaossa.  Ilmoittautuminen valmennukseen aukeaa torstaina 8.9. klo 8.00 osoitteessa urapalvelut.fi/journalistiliitto.

 Liitto tarjoaa tänä vuonna 150 paikkaa maksuttomaan uravalmennukseen. Nyt aukeavalla tämän vuoden viimeisellä ilmoittautumiskierroksella on jaossa 60 valmennuspaikkaa. Koulutus lupaa liiton jäsenille tukea omien ammatillisten tavoitteiden ja vahvuuksien jäsentämiseen: ”Sopisinko yrittäjäksi, miten voin kehittyä esimiestyössä, miten löydän piilotyöpaikat, miten rakennan LinkedIn-profiilin ja kehitän henkilöbrändiäni?”

Valmennus on tarkoitettu työelämässä oleville tai sinne tähtääville jäsenille. Se sisältää kaksi puhelinkeskustelua valmentajan kanssa, verkkovalmennusta sekä omatoimista työskentelyä. Onnistunut valmennus edellyttää ainakin 25 tuntia työskentelyä, joustavasti aikataulutettuna enintään kolmelle kuukaudelle.

Jos jäsenmaksusi ovat rästissä, hoida ne pikaisesti. Tarkistamme ilmoittautuneiden jäsentiedot. Voit varmistaa maksutilanteesi osoitteesta jasenmaksut@journalistiliitto.fi.

Tarvitset uravalmennukseen ilmoittautumiseen jäsennumerosi, joka on pressikortissa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aiemmat uravalmennukset ovat täyttyneet hetkessä. Ole siis nopea!

Urapalveluihin kannattaa rekisteröityä, vaikka et varaisikaan valmennuspaikkaa. Näin pääset käyttämään avointa videokirjastoa työn hakemisesta.

Päätös uravalmennuksen mahdollisesta jatkosta tehdään liiton valtuustossa joulukuussa.

Karriärrådgivning erbjuds även på svenska.

Lisätietoja liiton koulutusasiamieheltä Nina.Porra@journalistiliitto.fi.

EDIT: KORJATTU PUHELINKESKUSTELUJEN MÄÄRÄ KAHTEEN 2.9. KLO 13


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.