Uutiset / 04.04.2012

Lähde Lappiin, Tunturimajalla on tilaa pitkin huhtikuuta!

Kevättalven kaunein sesonki Lapin parhaassa maastohiihtokohteessa Saariselällä on menossa. Päivät pitenevät, mutta hiihtokelejä riittää.

"Viime päivinäkin täällä on satanut lisää lunta ja kun lämpötila on edelleen pakkasen puolella, hiihtokausi voi jatkua vielä viikkoja. Alueen laskettelu- ja lumilautarinteetkin ovat käytössä vappuun saakka", Maaret Mattus Pohjois-Lapin Matkailusta kertoi pääsiäisen alla.

Journalistiliiton jäsenillä on nyt poikkeuksellinen tilaisuus käyttää upea mahdollisuus hyväkseen, sillä liiton Saariselän lomapaikoissa Tunturimajalla ja Uutistunturin rivitalossa on runsaasti vapaita jaksoja huhti- ja toukokuussa. 

Tunturimajalla on pari huonetta tarjolla heti pääsiäisen jälkeen ja esimerkiksi 21.4. alkavalla viikolla lähes kaikki huoneet ovat vapaina. Samoin Uutistunturin huoneistoissa on huhtikuulla vielä paljon vapaita viikkoja. Vapun jälkeen ja koko alkukesäksi valinnan varaa on erittäin paljon.

Saariselän latuverkoston päivitys keskiviikolta 4. huhtikuuta kertoo, että alueen reiteillä on käytössä hoidettua latua lähes 200 kilometriä. Pääosa näistä reiteistä sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston erämaa-alueella.

Journalistiliiton lomapaikat sijaitsevat keskellä Saariselän taajamaa, joten ilman omaa autoa pärjää mainiosti. Hiihtolatujen ja vaellusreittien lähtöpaikka on alle 200 metrin päässä majalta. Lähimmät hotellit, ravintolat ja kylpylä ovat yhtä lähellä. 

Tunturimajassa on kuusi erikokoista majoitushuonetta, pienimmät yhdelle ja suurin neljälle hengelle. Majaan kuuluvat hyvin varusteltu keittiö, iso takkahuone sekä suuri televisio/kirjastohuone panoraamanäköaloin. Tunturimajalla on myös erillinen saunarakennus pyykkitupineen ja suksien huoltotila.

Samalla tontilla sijaitseva Uutistunturi on kolmen huoneiston rivitalo. Täydellisesti varusteltuihin huoneistoihin mahtuu 6-7 henkeä. Kussakin on oma sauna, kolme erillistä makuutilaa, takkatupa ja keittiö. Yhteen huoneistoista voi tuoda lemmikkieläimiä.

Kokonaisten viikkojen vaihtopäivä on lauantai. Mikäli vapaata riittää, myös lyhyempiä jaksoja voi vuokrata.

 

TOIMI NÄIN:

Sekä tiedustelut vapaista jaksoista että varsinainen varaaminen tapahtuu entiseen tapaan Tunturihotellin eli nykyään Santa´s Hotel Tunturin myyntipalvelun kautta. Hotelliin maksetaan myös majoitusmaksut ja sen vastaanotto hoitaa avainten luovutuksen.

Myyntipalvelun puhelinnumero on (016) 681 501 ma–pe klo 9.00 – 17.30.

Myyntipalvelun sähköpostiosoite on saariselka@santashotels.fi .

 

Saariselän alueesta ja palveluista kerrotaan seikkaperäisesti www-sivustolla:

http://www.saariselka.fi


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.