Uutiset / 04.04.2012

Lähde Lappiin, Tunturimajalla on tilaa pitkin huhtikuuta!

Kevättalven kaunein sesonki Lapin parhaassa maastohiihtokohteessa Saariselällä on menossa. Päivät pitenevät, mutta hiihtokelejä riittää.

"Viime päivinäkin täällä on satanut lisää lunta ja kun lämpötila on edelleen pakkasen puolella, hiihtokausi voi jatkua vielä viikkoja. Alueen laskettelu- ja lumilautarinteetkin ovat käytössä vappuun saakka", Maaret Mattus Pohjois-Lapin Matkailusta kertoi pääsiäisen alla.

Journalistiliiton jäsenillä on nyt poikkeuksellinen tilaisuus käyttää upea mahdollisuus hyväkseen, sillä liiton Saariselän lomapaikoissa Tunturimajalla ja Uutistunturin rivitalossa on runsaasti vapaita jaksoja huhti- ja toukokuussa. 

Tunturimajalla on pari huonetta tarjolla heti pääsiäisen jälkeen ja esimerkiksi 21.4. alkavalla viikolla lähes kaikki huoneet ovat vapaina. Samoin Uutistunturin huoneistoissa on huhtikuulla vielä paljon vapaita viikkoja. Vapun jälkeen ja koko alkukesäksi valinnan varaa on erittäin paljon.

Saariselän latuverkoston päivitys keskiviikolta 4. huhtikuuta kertoo, että alueen reiteillä on käytössä hoidettua latua lähes 200 kilometriä. Pääosa näistä reiteistä sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston erämaa-alueella.

Journalistiliiton lomapaikat sijaitsevat keskellä Saariselän taajamaa, joten ilman omaa autoa pärjää mainiosti. Hiihtolatujen ja vaellusreittien lähtöpaikka on alle 200 metrin päässä majalta. Lähimmät hotellit, ravintolat ja kylpylä ovat yhtä lähellä. 

Tunturimajassa on kuusi erikokoista majoitushuonetta, pienimmät yhdelle ja suurin neljälle hengelle. Majaan kuuluvat hyvin varusteltu keittiö, iso takkahuone sekä suuri televisio/kirjastohuone panoraamanäköaloin. Tunturimajalla on myös erillinen saunarakennus pyykkitupineen ja suksien huoltotila.

Samalla tontilla sijaitseva Uutistunturi on kolmen huoneiston rivitalo. Täydellisesti varusteltuihin huoneistoihin mahtuu 6-7 henkeä. Kussakin on oma sauna, kolme erillistä makuutilaa, takkatupa ja keittiö. Yhteen huoneistoista voi tuoda lemmikkieläimiä.

Kokonaisten viikkojen vaihtopäivä on lauantai. Mikäli vapaata riittää, myös lyhyempiä jaksoja voi vuokrata.

 

TOIMI NÄIN:

Sekä tiedustelut vapaista jaksoista että varsinainen varaaminen tapahtuu entiseen tapaan Tunturihotellin eli nykyään Santa´s Hotel Tunturin myyntipalvelun kautta. Hotelliin maksetaan myös majoitusmaksut ja sen vastaanotto hoitaa avainten luovutuksen.

Myyntipalvelun puhelinnumero on (016) 681 501 ma–pe klo 9.00 – 17.30.

Myyntipalvelun sähköpostiosoite on saariselka@santashotels.fi .

 

Saariselän alueesta ja palveluista kerrotaan seikkaperäisesti www-sivustolla:

http://www.saariselka.fi


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.