Uutiset / 17.04.2012

Kysely toimitusten päälliköille ja esimiehille

Journalistiliitto kartoittaa kyselyllä toimitusten esimiesten ja päälliköiden työhön ja edunvalvontaan liittyviä toiveita sekä  tilannetta työelämässä muutenkin.

Journalistiliiton kyselyt osoittavat, miten tärkeää esimiestyö on koko työyhteisölle. Esimiesten hyvinvointi heijastuu koko toimitukseen. Kyselyn toisena tavoitteena kehittää päällikköportaan omaa edunvalvontaa.

 

Kohderyhmä ovat erilaisissa päällikkö- tai esimiestehtävissä toimivat journalistit, kuten toimituspäälliköt, tuottajat, toimitussihteerit tai päätoimittajat. Myös käytännön työnjohtotehtävissä osa-aikaisesti toimivien henkilöiden vastauksia tarvitaan.

 

Kyselylinkkiä lähetetään päälliköille ja esimiehille lähinnä pääluottamusmiesten kautta, sillä liitolla ei ole heistä omaa kattavaa rekisteriä. Jos kuulut kohderyhmään, voit vastata kyselyun myös tämän sivun linkistä.

Vastaaminen ei edellytä liiton jäsenyyttä. Kysely toteutetaan anonyyminä eikä siihen vastaaminen vie kauaa.

 

Toivomme vastauksia 2.5. mennessä.

 

 
 
 
Keväisin terveisin
 
SUOMEN JOURNALISTILIITTO
Tytti Oras
työehtoasiamies, OTK
Hietalahdenkatu 2B 22
00180 Helsinki
+358 50 567 3418
+358 9 6122 330

 

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.