Uutiset / 17.04.2012

Kysely toimitusten päälliköille ja esimiehille

Journalistiliitto kartoittaa kyselyllä toimitusten esimiesten ja päälliköiden työhön ja edunvalvontaan liittyviä toiveita sekä  tilannetta työelämässä muutenkin.

Journalistiliiton kyselyt osoittavat, miten tärkeää esimiestyö on koko työyhteisölle. Esimiesten hyvinvointi heijastuu koko toimitukseen. Kyselyn toisena tavoitteena kehittää päällikköportaan omaa edunvalvontaa.

 

Kohderyhmä ovat erilaisissa päällikkö- tai esimiestehtävissä toimivat journalistit, kuten toimituspäälliköt, tuottajat, toimitussihteerit tai päätoimittajat. Myös käytännön työnjohtotehtävissä osa-aikaisesti toimivien henkilöiden vastauksia tarvitaan.

 

Kyselylinkkiä lähetetään päälliköille ja esimiehille lähinnä pääluottamusmiesten kautta, sillä liitolla ei ole heistä omaa kattavaa rekisteriä. Jos kuulut kohderyhmään, voit vastata kyselyun myös tämän sivun linkistä.

Vastaaminen ei edellytä liiton jäsenyyttä. Kysely toteutetaan anonyyminä eikä siihen vastaaminen vie kauaa.

 

Toivomme vastauksia 2.5. mennessä.

 

 
 
 
Keväisin terveisin
 
SUOMEN JOURNALISTILIITTO
Tytti Oras
työehtoasiamies, OTK
Hietalahdenkatu 2B 22
00180 Helsinki
+358 50 567 3418
+358 9 6122 330

 

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.