Uutiset / 18.01.2012

Kuvat ja tarinat talteen Keski-Suomessa

Keski-Suomen Journalistit ry viettää 90-vuotisjuhlaansa lauantaina 19. toukokuuta. Juhlaan mennessä valmistuu 90-vuotisjuhlajulkaisu, johon kaivataan jäseniltä pikaista apua.

Hallituksen nimeämä historiatoimikunta on tilannut teokseen artikkelit yhdeltätoista kirjoittajalta. Näiden lisäksi historiatoimikunta pyytää yhdistyksen jäseniltä lyhyitä anekdootteja, kaskuja ja muita pikkutarinoita teosta täydentämään.

Jäseniltä toivotaan myös kaikenlaisia yhdistyksen toimintaan liittyviä valokuvia ja piirroksia. Erityisesti Kotaniemeen liittyvistä valokuvista on tarkoitus tehdä näyttely nettiin yhdistyksen sivuille.

Kirjasta mahdollisesti yli jäävä aineisto tallennetaan yhdistyksen arkistoon myöhempää historiankirjoitusta varten.

Kuvilla ja teksteillä on kiire. Nyt heti toimeksi. Lähetä tarinat ja kuvat joko os. Jarkko Mänttäri Viilukuja 3 A 32 40100 Jyväskylä tai digitaalisessa muodossa sähköpostitse osoitteeseen jarkko.manttari@kansanuutiset.fi
 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.