Uutiset / 18.01.2012

Kuvat ja tarinat talteen Keski-Suomessa

Keski-Suomen Journalistit ry viettää 90-vuotisjuhlaansa lauantaina 19. toukokuuta. Juhlaan mennessä valmistuu 90-vuotisjuhlajulkaisu, johon kaivataan jäseniltä pikaista apua.

Hallituksen nimeämä historiatoimikunta on tilannut teokseen artikkelit yhdeltätoista kirjoittajalta. Näiden lisäksi historiatoimikunta pyytää yhdistyksen jäseniltä lyhyitä anekdootteja, kaskuja ja muita pikkutarinoita teosta täydentämään.

Jäseniltä toivotaan myös kaikenlaisia yhdistyksen toimintaan liittyviä valokuvia ja piirroksia. Erityisesti Kotaniemeen liittyvistä valokuvista on tarkoitus tehdä näyttely nettiin yhdistyksen sivuille.

Kirjasta mahdollisesti yli jäävä aineisto tallennetaan yhdistyksen arkistoon myöhempää historiankirjoitusta varten.

Kuvilla ja teksteillä on kiire. Nyt heti toimeksi. Lähetä tarinat ja kuvat joko os. Jarkko Mänttäri Viilukuja 3 A 32 40100 Jyväskylä tai digitaalisessa muodossa sähköpostitse osoitteeseen jarkko.manttari@kansanuutiset.fi
 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.