Uutiset / 14.11.2017

Kustannustoimittajien tes-neuvottelut alkoivat

Neuvottelut kustannustoimittajien työehtosopimuksesta käynnistyivät perjantaina 10. marraskuuta. Journalistiliitto ja Medialiitto vaihtoivat ensimmäisessä tapaamisessa tekstiesityksensä. Palkkaesityksiä kumpikaan osapuoli ei vielä jättänyt. Neuvottelut jatkuvat keskiviikkona 15. marraskuuta. Journalistiliitto tiedottaa niiden etenemisestä tarkemmin myöhemmin. Kustannustoimittajien nykyinen työehtosopimus päättyy marraskuun lopussa. Neuvotteluihin liittyvät aikataulut löytyvät tältä sivulta, sopimusalat täältä ja nykyiset työehtosopimukset täältä.

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.