Uutiset / 19.05.2011

Kirjatyöntekijöille neuvottelutulos

 

TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ja työnantajia edustava Viestinnän Keskusliitto VKL ovat päässeet neuvottelutulokseen kirjatyöntekijöiden uudesta työehtosopimuksesta. TEAMin neuvottelijat suosittavat yksimielisesti neuvottelutuloksen hyväksymistä TEAMin hallitukselle, joka käsittelee sen ensi viikon keskiviikkona 25.5. Neuvottelutulos koskee noin 7000 lehti- ja kirjapainoissa työskentelevää kirjatyöntekijää.

Neuvottelutulos perustuu valtakunnansovittelija Esa Lonkan tänään tekemään sovintoesitykseen.

Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.