Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Keksi nimi SJL:n palveluyhtiölle!

Nyt voit tehdä historiaa ja keksiä nimen Journalistiliiton tulevalle free-osuuskunnalle.

Journalistiliiton odotettu työosuuskunta aloittaa toimintansa vuoden 2016 aikana.  Voittoa tavoittelematon media-alan palveluyhtiö auttaa liiton jäseniä freetyön tekemisessä. Osuuskuntana perustettava yhtiö on jäsenensä työnantaja ja hoitaa työnantajavelvollisuuksia, kuten palkanmaksun, sotu- ja eläkemaksujen maksamisen, verojen maksamisen sekä kirjanpidon ja tilinpäätöksen.

Yhtiön nimi ratkaistaan kilpailulla, joka on avoin kaikille Journalistiliiton jäsenille. Siihen saa osallistua niin monella ehdotuksella kuin haluaa. Kisan voittajalle maksetaan 500 euron palkkio.

Lähetä ehdotuksesi viimeistään sunnuntaina 19.6. osoitteeseen nimikilpailu@journalistiliitto.fi. Liitä mukaan yhteystietosi.

Voittajan valitsee liiton kokoama raati. Voittaja ja työosuuskunnan nimi julkistetaan syksyyn mennessä.

Työosuuskunnan toimintaperiaatteista, toiminnan aloittamisen aikatauluista ja muista yksityiskohdista tiedotetaan tarkemmin kesän sekä alkusyksyn aikana.

MUOKATTU 8.6.: Voittaja julkistetaan myöhemmin kuin alun perin ilmoitettiin.