Uusimmat

Journalistirock kerää kollegat Gloriaan

Tule Journalistirockiin tapaamaan ystäviä, tuttuja ja kollegoita toimituksista eri puolilta Suomea. Toista kertaa järjestettävä bändikisa kerää satoja media- ja viestintäalan ihmisiä Kulttuuriareena Gloriaan Helsinkiin.

Soittakaa Paranoid ry:n tiedote:

Ilta käynnistyy kello 18.30 alkaen. Aluksi ohjelmassa on Journalistirockin uutuus: kitaristien tilutuskisa, jossa kahdeksan huippukitaristia ottavat mittaa toisistaan. Kisassa on luvassa kitarataituroinnin lisäksi Paranoidin soittoa yhdeksän kitaristin voimin ja loppuhuipennuksena kahden parhaan kitaristin välinen kaksintaistelu taustabändin tahdissa.

Journalistirockin voittoa tavoittelevat kahdeksan yhtyettä tulevat monista eri toimituksista, kuten Avusta, Helsingin Sanomista, Ylestä, STT:ltä, Iltalehdestä ja Verkkouutisista. Opiskelijoita edustaa viime vuoden menestyjä Snus (kuvassa).

Katso tarkemmat tiedot bändeistä esimerkiksi uusimmasta Journalistista.

Tuomareina  toimivat viime vuoden tapaan Radio Novan toimittaja Katja Ståhl ja Helsingin Sanomien musiikkitoimittaja Ilkka Mattila. Uutena tuomarina kolmikkoa täydentää Radio Rockin toimittaja Jone Nikula, joka toimii tuomarina myös tilutuskisassa yhdessä kitaristi Anton Kabasen kanssa.

“Taatusti hauska ilta tulossa. Siellä on loistava mahdollisuus tavata kollegoita yli konserni-, toimitus ja jopa alarajojen, kun viestintäväkeäkin on tulossa. Mottomme on tänä vuonna, että Journalistirock yhdistää. Sitä me todella toivomme”, sanoo kisan järjestäjä Manu Marttinen.

Journalistirockin järjestelyistä vastaa keväällä 2015 perustettu Soittakaa Paranoid ry.

Tapahtuman rahoituksesta vastaavat Suomen Journalistiliitto ja joukko media-alan yrityksiä ja yhteisöjä, kuten Helsingin Sanomat, Yle, Apu, Etelä-Suomen Sanomat, Viestinnän Keskusliitto,  Kopiosto, Viestintätoimisto Luotsi sekä joukko muita yhteistyökumppaneita.