Uutiset / 28.04.2021

Journalistiliitto hakee kansainvälisten asioiden asiantuntijaa

Journalistiliitto hakee journalismin etiikan, viestintäpolitiikan sekä kansainvälisten asioiden asiantuntijaa   Hoidat tehtävässäsi kansainvälistä järjestötyötä ja jäsenten kansainvälistymispalveluita sekä toimit kansainvälisen valiokuntamme sihteerinä. Työhösi kuuluvat myös viestintäpolitiikan seuranta sekä ammatilliseen etiikkaan ja journalistien turvallisuuteen liittyvät kysymykset. Teet työtä yhdessä liiton puheenjohtajan, edunvalvontayksikön sekä viestinnän asiantuntijoidemme kanssa. Edellytämme sinulta kokemusta kansainvälisestä työstä, vankkaa journalismin etiikan tuntemusta sekä perehtyneisyyttä viestintäpolitiikkaan. Arvostamme järjestöosaamista. Työssä välttämätöntä on sekä suomen että englannin kielen erinomainen hallinta. Ruotsi on aktiivinen käyttökieli ja laajempi kielitaito, muun muassa venäjän kielen hallinta, on eduksi. Työssäsi tarvitset myös valmiutta esiintyä, viestintätaitoja, vahvaa yhteistyökykyä sekä rohkeutta. Tarjoamme monipuolisen ja erittäin kiinnostavan tehtävän osana ammattitaitoista, sitoutunutta ja hyvähenkistä asiantuntijaorganisaatiota. Työ alkaa syksyllä. Tarkemmasta aloitusajankohdasta voimme sopia joustavasti. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 16.5. mennessä sähköpostilla rekrytointi@journalistiliitto.fi. Soita ja kysy lisää! Lisätietoja antavat
  • edunvalvontajohtaja Petri Savolainen 3.5. klo 12–14 ja 10.5. klo 14–16 puh. 050 5342 485
  • puheenjohtaja Hanne Aho 7.5. klo 9–11 sekä 11.5. klo 13–15 puh. 050 5254 345

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.