Uutiset / 15.04.2021

Journalistiliitto hakee jäsenasiainhoitajaa

Journalistiliitto hakee palveluyksikköön ammattilaista hoitamaan monipuolisia jäsenpalvelutehtäviä. Työhön kuuluu neuvontaa jäsenyyteen liittyvissä asioissa, jäsenrekisterin ylläpitoa ja maksujen seurantaa sekä jäsentilastoihin ja raportointiin liittyviä tehtäviä. Tekijältä odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan it-osaamista. Lisäksi valittavalla on hyvä olla ammattijärjestöjen toiminnan tuntemusta sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. ”Tehtävä on kiinnostavalla alalla osana ammattitaitoista, sitoutunutta ja hyvähenkistä asiantuntijaorganisaatiota”, sanoo liiton palvelujohtaja Simon Huldén. Hakuaika päättyy 25.4. Katso tarkemmat tiedot tehtävästä ja sen hakemisesta työpaikkailmoituksesta täältä.

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.