Uutiset / 09.05.2016

Journalistiliitto ei kannata KSF:n ulosmarsseja

Muun muassa Hufvudstadsbladetissa ja Västra Nylandissa tehty ulosmarssi on mediatietojen mukaan vastalause yhtiön irtisanomissuunnitelmille.

Journalistiliiton työehtoasiamiehet ovat olleet yhteydessä KSF Median luottamusmiehiin ja kehottaneet, ettei ulosmarssiin tai muihin työtaistelutoimenpiteisiin ryhdyttäisi. KSF Mediassa vallitsee työrauha, jonka aikana työtaistelut ovat työehtosopimuksen vastaisia.

Journalistin verkkosivuille on tulossa asiasta laajempi juttu maanantain aikana.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.