Uutiset / 02.08.2021

Journalistiliiton toimisto taas auki – lakineuvontaa pidemmin palveluajoin

Journalistiliiton toiminta palaa jälleen syyskauteen. Liiton toimisto on auki heinäkuisen kiinniolon jälkeen. Toimistolla Hakaniemessä Säästöpankinranta 2 A:ssa voi käydä arkisin toimistoaikaan, koronaturvallisuus huomioiden. Käynnistä kannattaa sopia aina etukäteen, näin varmistat että tavoittelemasi henkilö on paikalla. Toimiston henkilökunta työskentelee edelleen osittain etänä. Jäsenille tarjottava maksuton lakineuvonta on jälleen avoinna arkisin kello 13-16. Heinäkuussa palvelu oli tunnin lyhyempi. Lakineuvontamme auttaa sinua esimerkiksi työsuhteeseen, freelancer-työn ehtoihin tai työhösi liittyvään lainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Neuvontaa saat soittamalla numeroon 044 7555 000. Jäsenasiapäivystyksemme neuvoo sinua esimerkiksi pressikorttia, jäsenmaksuja tai yhteys-, työpaikka- ja muita tietojasi koskevissa kysymyksissä. Saat asiantuntijamme kiinni arkisin kello 9-11.30 numeroista 050 366 3501 tai 040 752 5372. Katso liiton kaikki yhteystiedot täältä.

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.