Uutiset / 07.06.2013

Journalistiliiton esimiesjäsenille Päällikköpäivä 14.11.2013 Helsingissä

Päällikköpäivä on liittojen yhteinen koulutus ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta http://www.vkl.fi/ajankohtaista/tapahtumat_ja_koulutus  Päällikköpäivien puhujana on mm. esimies Sini Ihanainen-Alanko STT-Lehtikuvasta. Hän tekee parhaillaan väitöskirjaa median johtamisesta ja tutkii strategian ja toimittajien kohtaamista ja toimittajien johtamistoiveita.

Journalistiliiton jäsenten osalta osallistumisesta on sovittava oman esimiehen kanssa. Koska kurssi on liittojen yhteinen, työnantaja maksaa osallistumismaksut.

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.