Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Journalistien kuntoloma huhtikuussa Siuntiossa

Journalistien, kääntäjien ja tulkkien yhteinen kuntoloma järjestetään 11.–15.4.2011 Siuntion hyvinvointikeskuksessa. Mukaan mahtuu 18 osanottajaa.

Lomaohjelmaan sisältyy ohjattua ja omaehtoista liikuntaa, rentoutusta terveystestejä sekä omaan fyysiseen ja henkiseen kuntoon liittyvää ohjausta ja keskusteluja. Loman aikana on mahdollista myös osallistua kylpylän yleiseen ohjelmaan (www.siuntionhyvinvointikeskus.fi).  

 

Kuntoloma järjestetään Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) tuella. Tukea myönnetään hakemusten perusteella terveydellisin, taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Osallistuja maksaa omavastuuosuuden 30 euroa/vrk. Loma sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, puolihoidon, lomaohjelman sekä mahdollisuuden käyttää Siuntion kuntosali- ja allasosastoa. Hakemuslomakkeita ja hakuohjeita saa lomajärjestö MTLH:sta www.mtlh.fi, puh. (09) 2418 406. Täytetyn hakemuksen tulee olla perillä 10. tammikuuta 2011, os. MTLH, Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki.
 
Hakemuksen voi täyttää myös sähköisesti, www.mtlh.fi. Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta lomat@mtlh.fi. Lomajärjestö ilmoittaa lomatukihakemuksen hyväksymisestä suoraan hakijalle. Tarkemmat käytännön ohjeet osallistujat saavat Siuntiosta.
 
Kuntoloma tarjoaa mahdollisuuden keskittyä muutaman päivän ajan omaan terveyteensä, hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa. Käytä tilaisuus hyväksesi.
 
(20.10.2010 Tytti Oras)