Uutiset / 13.12.2010

Journalistien kuntoloma huhtikuussa Siuntiossa

Lomaohjelmaan sisältyy ohjattua ja omaehtoista liikuntaa, rentoutusta terveystestejä sekä omaan fyysiseen ja henkiseen kuntoon liittyvää ohjausta ja keskusteluja. Loman aikana on mahdollista myös osallistua kylpylän yleiseen ohjelmaan (www.siuntionhyvinvointikeskus.fi).  

 

Kuntoloma järjestetään Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) tuella. Tukea myönnetään hakemusten perusteella terveydellisin, taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Osallistuja maksaa omavastuuosuuden 30 euroa/vrk. Loma sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, puolihoidon, lomaohjelman sekä mahdollisuuden käyttää Siuntion kuntosali- ja allasosastoa. Hakemuslomakkeita ja hakuohjeita saa lomajärjestö MTLH:sta www.mtlh.fi, puh. (09) 2418 406. Täytetyn hakemuksen tulee olla perillä 10. tammikuuta 2011, os. MTLH, Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki.
 
Hakemuksen voi täyttää myös sähköisesti, www.mtlh.fi. Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta lomat@mtlh.fi. Lomajärjestö ilmoittaa lomatukihakemuksen hyväksymisestä suoraan hakijalle. Tarkemmat käytännön ohjeet osallistujat saavat Siuntiosta.
 
Kuntoloma tarjoaa mahdollisuuden keskittyä muutaman päivän ajan omaan terveyteensä, hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa. Käytä tilaisuus hyväksesi.
 
(20.10.2010 Tytti Oras)
 

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.