Uutiset / 13.12.2010

Journalistien kuntoloma huhtikuussa Siuntiossa

Lomaohjelmaan sisältyy ohjattua ja omaehtoista liikuntaa, rentoutusta terveystestejä sekä omaan fyysiseen ja henkiseen kuntoon liittyvää ohjausta ja keskusteluja. Loman aikana on mahdollista myös osallistua kylpylän yleiseen ohjelmaan (www.siuntionhyvinvointikeskus.fi).  

 

Kuntoloma järjestetään Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) tuella. Tukea myönnetään hakemusten perusteella terveydellisin, taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Osallistuja maksaa omavastuuosuuden 30 euroa/vrk. Loma sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, puolihoidon, lomaohjelman sekä mahdollisuuden käyttää Siuntion kuntosali- ja allasosastoa. Hakemuslomakkeita ja hakuohjeita saa lomajärjestö MTLH:sta www.mtlh.fi, puh. (09) 2418 406. Täytetyn hakemuksen tulee olla perillä 10. tammikuuta 2011, os. MTLH, Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki.
 
Hakemuksen voi täyttää myös sähköisesti, www.mtlh.fi. Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta lomat@mtlh.fi. Lomajärjestö ilmoittaa lomatukihakemuksen hyväksymisestä suoraan hakijalle. Tarkemmat käytännön ohjeet osallistujat saavat Siuntiosta.
 
Kuntoloma tarjoaa mahdollisuuden keskittyä muutaman päivän ajan omaan terveyteensä, hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa. Käytä tilaisuus hyväksesi.
 
(20.10.2010 Tytti Oras)
 

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.